ЦСКА-София и ЦСКА 1948 изтеглиха румънски съперници във втория предварителен

...
ЦСКА-София и ЦСКА 1948 изтеглиха румънски съперници във втория предварителен
Коментари Харесай

ЦСКА-София и ЦСКА 1948 срещу румънци в Европа

ЦСКА-София и ЦСКА 1948 изтеглиха румънски противници във втория прелиминарен кръг на шампионата Лига на конференциите. 

Тимът от " Българска войска " излиза против " Сепси ", като хазаин на 27 юли и посетител на 3 автуст. Това е допустимо най-трудният противник за " алените ", останалите бяха по-леки.

Още по-трудна е ориста на ЦСКА 1948, който ще дебютира в Европа против ФКСБ, на практика " Стяуа ". Създаденият през 2016 година също първо приема съперника си на 27 юли, а седмица по-късно връща визитата. Не е изключено обаче УЕФА да направи смяна. Това може да стане на следващия ден до 19 часа наше време.

Съдбата се усмихна на " Левски " - най-малко по този начин наподобява в този момент. " Сините " излизат против " Шкупи " (Република Северна Македония) и " Хегелман " (Литва). " Левски " гостува  в първия мач. 

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР