ЦСКА-София и Министерството на младежта и спорта са учредили съвместно

...
ЦСКА-София и Министерството на младежта и спорта са учредили съвместно
Коментари Харесай

ЦСКА-София придоби 50% от стадион „Българска армия“

ЦСКА-София и Министерството на младежта и спорта са учредили взаимно сдружение, оповестиха от клуба. Това е основна стъпка за градежа на нов стадион на мястото на „ „.

„ От през днешния ден публично взаимното сдружение сред ЦСКА и страната в лицето на Министерството на спорта се осъществя. За нас тази крачка е историческа и слага началото на действителния път към построяването на ново, съвременно оборудване, което да завещаем на нашите деца “, написаха алените.

Преди дни клубът внесе 7 млн. лева като част от капитала на сдружението. Освен това на 15 февруари е било подадено и заявката за регистриране в Търговския указател. „ Собствениците на клуба осигуриха финансовите средства за учредителната парична вноска в капитала. Бихме желали да поясним, че общата инвестицията за реконструкцията на стадиона не се изчерпва със сумата, нужна за капитала, а неведнъж ще я надвиши “, прибавят от ЦСКА-София.

В момента оценката на базите на клуна е на стойност 28.4 млн. лв.. Това значи, че алените би трябвало да прибавят още пари в общото сдружение с страната.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР