ЦСКА-София и Левски взеха само по една точка, след като

...
ЦСКА-София и Левски взеха само по една точка, след като
Коментари Харесай

ЦСКА-София и ”Левски” взеха само по една точка с равенството 3:3

ЦСКА-София и Левски взеха единствено по една точка, откакто приключиха с равенството 3:3 в дуел, който даде старт на плейофната фаза на първата шестица в Първа лига.
На два пъти символичният посетител Левски повеждаше – 1:2 и 2:3, само че в 88-та мин. Соу закова крайното 3:3. ЦСКА-София поведе единствено един път - в 16-та минута, когато крилото Греъм Кери при съдийска топка и центрира бързо и остро отдясно, а Янис Каргас прати топката в личната си врата при опита да блокира Али Соу, осведоми за обратите в двубая Дарик.

В идващите минути на 2 пъти гредите избавиха вратата на „ сините “ от нови попадения след удари на Кери и Пламен Гълъбов. В 35-та минута отбраната на ЦСКА и вратарят Густаво Бусато не се схванаха при една дълга топка и до нея пръв доближи Станислав Иванов, повален от Бусато в наказателното поле. Иван Горанов не сбърка при осъществяването на дузпата и изравни резултата 1:1. В оставащите минути от първото полувреме играта бе равностойна, а в третата минута на продължението Левски стигна до цялостен поврат след центриране от фал на Дени Алар, при което Холмар Ейолфсон изпревари Бусато и смъкна топката за Хали Тиам, който вкара в опразнената врата от непосредствена непосредственост. Темпото не спадна след почивката и в 58-та минута резултатът още веднъж беше еднакъв, откакто Каргас и Холмар действаха тромаво против Кристиян Малинов в наказателното поле и го повалиха, за което реферът Кабаков отсъди дузпа. Вратарят на " сините " Георги Георгиев хвана ъгъла на Кери, само че отбитата от него топка влезе в мрежата до левия стълб за 2:2.

Само четири минути по-късно играчите на Левски още веднъж честваха, откакто Станислав Иванов проби чудесно отдясно и центрира тъкмо за резервата Симеон Славчев, който даде преднина на своите с глава. В 88-та мин. ЦСКА-София изравни 3:3 посредством Али Соу, а в 94-та мин. Ахмедов не съумя да засече в мрежата центриране на Джеси. След този хикс отборът на Крушчич към този момент заема второ място с 51 точки, до момента в който Левски е на трета позиция с 50 точки, колкото има и Локомотив Пловдив. Лудогорец може още на следващия ден да стане първенец на България за девети следващ път, в случай че вземе семейството си на Берое.

Преди, по време и след привършване на футболната среща са арестувани шестима –петима за владеене на неразрешени предмети, като един от тях е имал и възбрана за посещаване на футболни срещи, и един за непокорство на полицейски орган при прекосяване на контролно пропускателните пунктове.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР