ЦСКА-София и ФКСБ се оказаха в жестока битка, която може

...
ЦСКА-София и ФКСБ се оказаха в жестока битка, която може
Коментари Харесай

Жестока битка за милиони между ЦСКА-София и ФКСБ, искан от Левски мъти водата на “червените”

ЦСКА-София и ФКСБ се оказаха в жестока борба, която може да донесе няколко милиона евро на един от двата клуба. Медиите в Египет настояват, че локалният гранд Ал Ахли търси интензивно нападател и любимци за привличане са Али Соу от ЦСКА-София и Харлем Гнохере от ФКСБ, който бе спряган и за Левски.

“Да, Ал Ахли желае да ме вземе”, споделя Али Соу пред изданието “Masrawy”, представено от eg24.news. В информацията още се споделя, че в началото Ал Ахли е предложил 3,5 млн. евро за 25-годишния нападател на алените, само че след това офертата е увеличена на 4 млн. евро. ЦСКА-София обаче упорствал да получи 5 млн. евро.

“Masrawy” добавя, че има късмет Ал Ахли да избра да вземе Харлем Гнохере. Агентът на френския нападател твърди пред румънското издание GSP, че 31-годишният футболист е на 80% сигурен за Ал Ахли. Единствената спънка била възрастта на играча.

“Преговорите сега влизат в стадий на договаряне на заплатата, която ще получи нападателят на ФКСБ. Нещата вървят добре”, допълват представители на Ал Ахли.

Ако договорката сред ФКСБ и гранда от Кайро стане факт, то румънците ще приберат сред 800 хиляди и 1 млн. евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР