ЦСКА-София и Черно море завършиха 1:1 на стадион Българска армия“

...
ЦСКА-София и Черно море завършиха 1:1 на стадион Българска армия“
Коментари Харесай

Черно море взе точка от ЦСКА-София на „Армията“

ЦСКА-София и Черно море приключиха 1:1 на стадион „ Българска войска “ в седмия кръг на efbet Лига. Дюкенс Назон направи 1:0 за алените в 15-а минута. Влатко Дробаров донесе точка за варненци в 77-а минута.

ЦСКА-София е с 9 точки и заема девето място в класирането. Черно море продължава без загуба и е втори със 17 точки. С две повече е водачът.

Червените започнаха по-настоятелно и в 10-а минута Тобиас Хайнц опита удар от воле, само че би в навън. Пет по-късно обаче стана 1:0. Васил Панайотов загуби топката, Матиас Фаетон изведе Назон и той с техничен удар трансферира вратаря.

В 31-а минута Алекс Фернандес стреля с глава, само че Бусато мазета. Пет минути преди почивката Матеус Машадо бе изведен в добра позиция, само че Бусато още веднъж избави.

След почивката Черно море продължи да бъде по-активен и да търси изравнителен гол. ЦСКА-София чакаше на контраофанзива и съумя да провежда такава в 66-а минута. Тогава Жираир Шагоян беше изведен самичък против вратаря, само че Иван Дюлгеров избави. Той се намеси и при удар на Назон по-късно. След това Дробаров мазета пред голлинията след шут на Хайнц. При последвалия ъглов удар Амос Юга, а Християн Петров не съумя да вкара при добавката.

Пропуските на домакините бяха осъдени в 77-а минута. Тогава Исмаил Иса смъкна за Дробаров и той с глава преодоля Бусато – 1:1.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР