ЦСКА - София е в напреднали преговори за разиграващ полузащитник

...
ЦСКА - София е в напреднали преговори за разиграващ полузащитник
Коментари Харесай

ЦСКА - София взима бразилски плеймейкър

ЦСКА - София е в напреднали договаряния за разиграващ полузащитник от Бразилия. В последната година той е бил част от водещ отбор в локалната Серия " С ". Припомняме, че точно от тази лига през предходната зима у нас дойде една от звездите на efbet Лига - Уелтон.

Халфът е бил следен деликатно през есенния полусезон, като е сграбчил вниманието на " алените " и е бил утвърден от треньора Саша Илич. В момента се водят заключителни договаряния сред клуба и футболиста и в случай че всичко приключи наред, той ще бъде на линия за началото на зимната подготовка на ЦСКА - София. Както е известно тимът възобновява подготвителния си развой на 5 януари.

Бившият основен управител на ЦСКА - София Стойчо Стоилов е в Бразилия, като една от задачите на пътуването му е точно въпросният полузащитник. Все още не е ясно дали от " Армията " ще би трябвало да заплатят трансферна сума за него.

" Червените " ще опитат да се подсилят във всички линии през зимата, като се нуждаят от състезател в средата на терена, който да умее да се нагърбва с отговорността да провежда офанзивите. Към момента единственият подобен в състава на Саша Илич е норвежецът Джонатан Линдсет. Станислав Шопов и Лазар Туфегджич разочароваха на позицията зад нападателя през есента, а Марселино Кареасо до момента е много ефикасен, само че към момента не е потвърдил, че може да е съществена фигура в отбора.

При сполучливо привършване на договорката бразилският плеймейкър ще се трансформира в четвъртия представител на страната и шестият южноамериканец на " Българска войска ". В момента част от ЦСКА - София са Бусато, Жеферсон и Гарсес, както и колумбийците Морено и Кареасо.

" Тема спорт "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР