ЦСКА - София е пред раздяла с нападателя Бисмарк Чарлс,

...
ЦСКА - София е пред раздяла с нападателя Бисмарк Чарлс,
Коментари Харесай

ЦСКА - София се разделя с трима нападатели

ЦСКА - София е пред разлъка с нападателя Бисмарк Чарлс, написа “Тема Спорт ”. Вечно контузеният ганаец по този начин и не съумява да завоюва доверието на Саша Илич. Треньорът на няколко пъти му даде шансове за изява както в контролни, по този начин и в публични мачове, само че Чарлс не се възползва от тях. Почти несъмнено е, че младият нападател ще си тръгне от “Армията ” след края на сезона и сега кара последните си месеци в клуба. 

Чарлс ще бъде запомнен с гола, който означи във финала за Купата на България против Арда преди две години. Това е и последното му попадение в формален мач, като след него се отличи с няколко фрапантни пропуща, а появите му на терена бяха епизодични. Ганаецът не се показва добре нито в подготвителния развой, нито при редките си включвания в игра. Почти несъмнено е, че престоят му в ЦСКА - София е към своя край. 

Друг нападател, Дауда Бамба, подписа с “червените ” за 1+1 години, само че на този стадий няма индикации, че клубът ще се възползва от клаузата му за удължение на договора. Радослав Живков също надали ще остане на “Армията ” след края на сезона. Така може да се окаже, че ЦСКА - София ще се раздели с трима от актуалните си нападатели през лятото.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР