ЦСКА - София е отказал бърз арбитраж по казуса с

...
ЦСКА - София е отказал бърз арбитраж по казуса с
Коментари Харесай

"ЦСКА - София" е отказал бърз арбитраж по казуса "Лига Европа"

" ЦСКА - София " е отказал бърз арбитраж по проблема с недопускането на клуба до присъединяване в Лига Европа. Предложението е пристигнало на 19 юни, само че юристите на алените са го отклонили.

В понеделник вечерта в обществените мрежи се появиха фрагменти от позицията на УЕФА в отбраната пред Спортния трибунал (КАС) в Лозана по случая. Административният шеф на " ЦСКА - София " Милко Георгиев удостовери след това отхвърли за бърз арбитраж и сложи въпроса кой е популяризирал фрагмента от документите.

" Цитира се позиция на УЕФА от нейната отбрана пред КАС. Тази позиция явно не е безпристрастна, тъй като УЕФА е страна по разногласието ", показва той.

" Действително на ЦСКА на 19 юни е препоръчан бърз арбитраж. Юридическият екип преценя, че подобен не дава по-големи шансове на клуба в хода на делото, още повече, че ЦСКА към този момент има заведено дело против УЕФА в КАС на 8 юни, по което има входирани отбрани от страна на УЕФА и мнение на КАС, че ЦСКА е законен участник в Лига Европа ", добавя Георгиев.

Според него подбраният фрагмент от отбраната на УЕФА демонстрира " извънредно скандални моменти и признания за нарушение на разпоредбите на самата УЕФА ".

Червените не бяха позволени до присъединяване в Лига Европа. Мястото на тима беше заето от " Дунав ", който се насочва към първия си мач с " Иртиш " в Павлодар.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР