ЦСКА-София е много добър отбор, но не е непобедим. Можем

...
ЦСКА-София е много добър отбор, но не е непобедим. Можем
Коментари Харесай

Етър се закани да спре ЦСКА-София


" ЦСКА-София е доста добър тим, само че не е несломим. Можем да спечелим против всеки съперник в България, в случай че покажем играта си, разяснява старши треньорът Станислав Генчев преди упования с интерес мач против " алените ".

" Очакваме да се получи добър мач, в който Етър да завоюва трите точки. За нас ЦСКА е огромно предизвикателство, те сега са водач и са в най-хубава форма. Така че чакам забавен дуел, който да зарадва публиката, а ние да сме победител. Не виждам тим у нас, който не можем да спрем. Но доста значима е концентрацията, мотивацията и тактическата дисциплинираност - това взема решение мачовете. Очаквам много аудитория, уповавам се стадионът да е цялостен. ЦСКА е добър тим, само че не е несломим. Ние можем да спечелим против всеки в България. Тактиката ни за мача няма по какъв начин да я споделя в този момент, само че гледаме на обезвреждаме мощните страни на съперника и да натискаме по-слабите звена, да използваме пролуките в халфовата линия и отбраната ", сподели Генчев.

Административният шеф Страцимир Тинчев приказва по организацията за мача и прикани към приемливост. " Създадена е организация, с цел да можем да посрещнем многочислените последователи, има задоволителен запас от защита, полиция, жандармерия. Но приканвам всички да дойдат на футболен празник, дано го създадем дружно. За ЦСКА е отделена южната част на стадиона. Предоставили сме 2500 билета за гостите, като доста техни последователи ще дойдат освен от София, само че и от страната. Призовавам всички почитатели да пазят стадион " Ивайло ", той е в топ 3 на България като база, всичко е ново и дано остане подобен след двата мача с ЦСКА и Левски. Организацията на подобен мач е и тест за нас и се надявам да се оправим ", сподели Страцимир Тинчев.

За феърплей приканиха от Етър реферите в идния мач с ЦСКА-София, както и във всички оставащи дуели. " Надявам се след мача нито един от двата тима да не разяснява съдията – дано свири това, което вижда и да победи по-добрият тим. Пожелавам на рефера да е неосезаем на терена ", разяснява старши треньорът Станислав Генчев.

" Без съдиите не може, само че те би трябвало да бъдат незабележими и като минат две седмици, хората да питат " кой беше рефер ", а не " еди кой си направи това и това ". В последно време всеки се изрича на тази тематика, ние не сме професори, не разбираме тези неща и си гледаме футбола. Призоваваме единствено към феърплей ", добави Страцимир Тинчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР