ЦСКА ще започне лятна подготовка на 23 юни основно с

...
ЦСКА ще започне лятна подготовка на 23 юни основно с
Коментари Харесай

ЦСКА стартира подготовка в ограничен състав

ЦСКА ще стартира лятна подготовка на 23 юни главно с младоци и с доста изчезнали футболисти.

Армейците имат шестима национални състезатели, които в идващите две седмици ще са ангажирани с отборите си, а по-късно ще получат няколко дни отмора и разрешение да се причислят към отбора напряко на лагера в Австрия, написа " Тема Спорт ".
 Защитник на ЦСКА: Ние сме най-големият тим в България, тъй като се борим против всички
Защитник на ЦСКА: Ние сме най-големият тим в България, тъй като се борим против всички

Централният бранител на ЦСКА и националния тим на България Християн Петров разгласява послание към " алените " почитатели

Това се отнася за Иван Турицов, Станислав Шопов, Християн Петров, Амос Юга от ЦАР, арменеца Жираир Шагоян и Енес Махмутович от Люксембург.

Дюкенс Назон пък ще пропусне целия камп в алпийската страна, защото е част от състава на Хаити за Голд Къп. Надпреварата на КОНКАКАФ в Съединени американски щати започва на 25 юни, като отборът е в група с Мексико, Хондурас и Хаити.

Освен това няколко футболисти на алените са с разтежения и не е ясно дали ще са подготвени да се включат в първите летни тренировки. Контузени са Джонатан Линдсет, Лазар Туфегджич и Марселино Кареасо.

Както е известно навън за дълго са Брадли де Нойер, Юрген Матей и Марселино Кареасо. Травмите на нидерландците изискват оперативна интервенция, като левият бек към този момент се подложи на такава в Испания, и ще отсъстват от игра към половин година. Колумбиецът пък ще се възвръща сред 3 и 4 месеца.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР