ЦСКА ще трябва да прецени на кои свои футболисти ще

...
ЦСКА ще трябва да прецени на кои свои футболисти ще
Коментари Харесай

Време е за важни решения на Армията

ЦСКА ще би трябвало да реши на кои свои футболисти ще продължи да разчита и за в бъдеще.

Очаква се в клуба да остане Николай Бодуров, макар че опитният защитник съобщи към края на шампионата, че не е сигурен дали ще продължи кариерата си на " Армията ".

Левият бек Жеферсон също ще продължи да носи аления екип. През миналата пролет той не съумя да разгърне изцяло капацитета си, само че в тима се надяват да се приспособява по-добре и да се трансформира във значим състезател. Същото важи за Пинто, Тиаго и Джеси. На 99% остава и крилото Енрике, който означи забележителен напредък във формата си напролет.

 Снимка 356637
Източник:

ЦСКА възнамерява да задържи и Десподов, най-малко за още един сезон. Към крилото има интерес от задгранични клубове, а и той самият съобщи, че към този момент идва времето да направи крачка напред. Почти несъмнено обаче Десподов ще остане, в случай че не се появи доста преференциална оферта, което на този стадий е малко евентуално.

Що се отнася до капитана Божидар Чорбаджийски - не е изключено ЦСКА да го трансферира през лятото. Към Малинов пък има сериозен интерес. Аустрия се чака да извади съответна оферта за неговите права. Щутгарт също следи полузащитника, който изигра мощен сезон.

 Снимка 356642
Източник:

Напълно незнайна е обстановката към Каранга.

 Снимка 352752
Източник:

Той ще се причисли към тима едвам за старта на лагера в Австрия към 20 юни и за него не може да се твърди нищо сигурно. Интерес има, само че най-малко до август той ще остане на " Армията ". След 4-5 дни Каранга би трябвало да замине за възстановителни процедури в Щутгарт.

 Мачей Скоржа поема ЦСКА?
Треньор от Полша, който бил прочут, поема ЦСКА?

Медиите в родината му го назовават " полския Рафаел Бенитес "...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР