ЦСКА ще трябва да чака да свършат олимпийските игри в

...
ЦСКА ще трябва да чака да свършат олимпийските игри в
Коментари Харесай

ЦСКА не може да се разбере с УЕФА заради Олимпиадата

ЦСКА ще би трябвало да чака да свършат олимпийските игри в ПьонгЧанг, с цел да научи решението на Спортния трибунал (КАС) в Лозана. Делото на „ алените " трябваше да се гледа на 23 и 24 януари, само че бе отсрочено за февруари. Сега обаче има ново отсрочване, написа "Блиц ".

„ Действието не е целеустремено. Просто сега всички съдии за заети с олимпийските проблеми. Знаете обстановката с съветските спортисти. Има и други. Освен това съвсем цялата администрация се изнася в Южна Корея, където ще се занимава и с проблеми, които изникнат по време на игрите ", разяснява юрист Ивайло Дерменджиев, който е представител на България в Спортния трибунал.

Днес и на следващия ден в Лозана още веднъж ще се занимават с съветските спортисти, които МОК реши да не допусне в Южна Корея макар решението на КАС, че са почтени за допинг. Така най-вероятно ЦСКА ще научи ориста си през март.

На „ Българска войска “ обаче надали ще чакат това и още веднъж ще пуснат поръчка за лиценз за Европа, която би трябвало да бъде направена до края на идващия месец. Нищо, че още веднъж може да си стигне до обстановка като тази през това лято, когато УЕФА не позволи ЦСКА в Лига Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР