ЦСКА ще обезкърви сериозно огромния си кошмар през този сезон

...
ЦСКА ще обезкърви сериозно огромния си кошмар през този сезон
Коментари Харесай

Кристиан Димитров сигурен за ЦСКА, тимът чака и Неделев

ЦСКА ще обезкърви съществено големия си призрачен сън през този сезон Ботев Пловдив. Според вестник "Марица ", две от най-големите звезди на "канарчетата " са на път да поемат към "Армията ". Става въпрос за централния бранител Кристиан Димитров и плеймейкъра Тодор Неделев.

Според неофициална информация на изданието, бранителят даже към този момент е подписал прелиминарен контракт с "червените ". Това обаче не му попречи да изиграе феноменални мачове против тях в последните седмици и даже да ги "заколи " с гола за 3:3 посред "Армията ", който изхвърли упования му нов отбор от шампионата за Купата на България.

Към Димитров имаше голям интерес през зимата, като тогава атака за подписа му предприе Левски. В последна сметка "сините " не съумяха да се преборят за него, а след това интерес обявиха и "червените ". По всичко наподобява, че те са съумели да го изкушат.

Според информацията на изданието, към София е на път да поеме и Неделев. За него е несъмнено единствено, че Ботев ще го продаде през лятото, като въпреки всичко първа алтернатива е трансфер в чужбина. Ако обаче не пристигна оферта, която да удовлетвори родния национал, чака се той също да поеме към "Армията ".

"Червените " го желаеха и през септември предходната година, само че тогава Неделев отклони следващата им оферта. Преди това той на няколко пъти отхвърли и на Лудогорец. Зимата се появи интерес към него и от Левски, само че в последна сметка ориста му ще се реши след края на сезона.

Откакто се завърна след първия си интервал в чужбина, когато беше благосъстоятелност на Майнц, националът има 108 мача в родния хайлайф, в които записа 35 гола и съвсем толкоз асистенции. Точно това го прави изключително апетитна хапка за водещите тимове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР