ЦСКА ще излезе без нито един българин в титулярния си

...
ЦСКА ще излезе без нито един българин в титулярния си
Коментари Харесай

ЦСКА без нито един българин срещу Ботев

ЦСКА ще излезе без нито един българин в титулярния си състав против Ботев Пловдив, написа „ Мач Телеграф “.

В първия дуел за годината против Берое „ алените “ стартираха с бранителя Християн Петров.

Сега обаче той е осъден и вместо него ще се разчита на Енес Махмутович, добавя изданието, до момента в който „ Тема спорт “ също удостоверява новината и показва, че в идния мач треньорът Саша Илич се надява отборът му да наподобява както в последния половин час против Берое, а не сходно на първото полувреме в Стара Загора. Тогава представянето бе безлично.

За задачата сръбският експерт, който към този момент стана легендарен със своите ротации, още веднъж ще заложи на тройна смяна. И тя ще би трябвало да сработи по този начин, както го направи под Аязмото. Двама от тримата футболисти, които този път ще получат доверие от първата минута, са точно тези, които раздвижиха играта в средата на терена против Берое – Кареасо и Хайнц.

За норвежеца това ще е първи старт за ЦСКА, като през днешния ден той няма да работи в зоната зад централните нападатели, а ще застане на върха на офанзивата, където ще си партнира с Назон. Това обаче няма да отнеме от изобретателните му функционалности, защото единственото до момента зимно попълнение на алените е доста пламенно и се движи по цялата широчина на терена, на която и от двете позиции да е подложен.

Кареасо, който през есента бе употребен като нападателен халф, пък към този момент в няколко мача от началото на зимната подготовка е пробван от Илич в ролята на опорен полузащитник. Именно на тази позиция той се появи в Стара Загора, а ще работи на нея и през днешния ден, разкрива „ Тема Спорт ”. Той ще е с по-офанзивен профил, а за стабилността в центъра ще се грижи универсалният войник Тибо Вион.

Армейците ще търсят наложителна победа в борбата за първото място с Лудогорец. През есента те се изкачиха на върха точно след дуел с Ботев Пд. На 19 октомври Дюкенс Назон от дузпа донесе успеха с 1:0, а от този момент към този момент 4 месеца алените не са отстъпвали лидерската позиция. При нов триумф над канарчетата през днешния ден, 31-кратните първенци ще отворят преднина от 4 точки пред втория Лудогорец, който в неделя посреща Славия. Не съумеят ли да победят обаче може още след този кръг да сдадат върха.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР