ЦСКА ще иска сума от порядъка на 8 млн. евро

...
ЦСКА ще иска сума от порядъка на 8 млн. евро
Коментари Харесай

ЦСКА обяви сумата, която ще иска за голяма си звезда Каранга

ЦСКА ще желае сума от порядъка на 8 млн. евро за огромната си звезда Фернандо Каранга.

Бразилецът съвсем несъмнено ще бъде продаден през лятото, като ползата към него е голям.
Ръководството на „ червените” е провело редица съвещания с водещи мениджъри, с цел да фиксира цената на голмайстора на Първа лига, написа „ България през днешния ден ”.

Кандидати за подписа на нападателя има както от Европа, по този начин и от Азия. Каранга е наблюдаван деликатно от водещите тимове в Турция, от Бенфика, а съгласно последните информации той е в полезрението и на френския гранд Марсилия.

Каранга има сделка с управлението да бъде продаден през лятото, като огромният въпрос е дали той ще остане в тима най-малко за първите мачове в евротурнирите. Контрактът на бразилеца с ЦСКА изтича през идващото лято и няма да бъде възобновен, което прави продажбата му след края на сегашния сезон наложителна. „ Червените” са наясно, че в този момент е моментът да вземат добра сума за него.

Със сигурност от ЦСКА ще са на голям плюс от него, защото преди една година той бе притеглен за алегорична сума от нискоразреден бразилски клуб.

„ На „ Армията” постоянно е имало мощни нападатели ”, разяснява пред „ България Днес” легендата Аспарух Никодимов.

„ Ако Каранга си тръгне през лятото, няма да е нито първият, нито последният продаден футболист. Щом ЦСКА е успявал през годините да намира заместници на играчи като Петър Жеков и Любослав Пенев да вземем за пример, ще може да направи същото и в този момент.
Радващо е, че сега в клуба се работи умерено и това няма по какъв начин да не даде резултат. Вярвам, че скоро бранш „ Г” ще има своите нови любимци в лицето на Кирил Десподов и Кристиян Малинов. Тези момчета имат качества и от тях зависи да ги развият.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР