ЦСКА ще има най-тежкото си изпитание в efbet Лига от

...
ЦСКА ще има най-тежкото си изпитание в efbet Лига от
Коментари Харесай

ЦСКА и Лудогорец вечно равни, а титлата все отива в Разград

ЦСКА ще има най-тежкото си тестване в efbet Лига от идването на Бруно Акрапович - посещение на Лудогорец. Вече свикнахме да виждаме тези два тима в челото и пролетните им мачове да дефинират идващия първенец на България.

Битките сред " червени " и " зелени " се трансформират в главно дерби... само че единствено на хартия.
 Дамбраускас: Мога единствено да се изучавам от Акрапович, добре проучих ЦСКА
Дамбраускас: Мога единствено да се изучавам от Акрапович, добре проучих ЦСКА

" Трудно е да приказваме за домакинско преимущество, когато има пандемия "

Кратка статистическа информация ни демонстрира, че ЦСКА и Лудогорец приключиха наедно в последните си седем турнирни дуела. Навярно няма други два родни отбора, които да са толкоз близки като качество на терена. От девет техни срещи в efbet Лига насам ремитата са осем.

Последната победа беше за Лудогорец преди две години и половина!

Оттогава двата отбора имат една среща за Купата на България, извоювана от " армейците " с 1:0 в Разград (април 2019). Всичко това приказва за сходно качество в съставите, напрежение в директните конфликти и даже боязън те да не бъдат изгубени.
 Снимка 519609
Източник:

Тогава по какъв начин постоянно първенецът е един и същи?

Логично идва и този въпрос. Основна причина вероятно е, че ЦСКА изпуска значими точки против тимове, които нямат искания да са в челото. Лудогорец побеждава тези сформира с лекост. За образец можем да посочим Етър, който разградчани разгромиха с 6:0, а " алените " не съумяха да пречупят (2:2).

Британецът Алън Пардю вероятно има и друго виждане по тематиката. Легендарният треньор показа в изявление за " Сън ", че не може да повярва по какъв начин притежателят на тим в efbet Лига държи телевизионните права за лъчение. В изявлението си пропусна да означи, че Кирил Домусчиев е и член на Изпълкома, което се явява троен спор на ползи. Вероятно по тази причина едни тимове са принудени да играят на 5-10 сантиметра сняг, вместо мачовете им да се отсрочат и проведат при естествени услоия. Но това са единствено догадки.
 Снимка 519624
Източник:

До момента Бруно Акрапович има единствено победи с ЦСКА в шампионата.

Несъмнено това ще е най-трудното тестване за него откогато дойде в Борисовата градина, визирайки тимове от България. Предшествениците му изпитваха проблеми в директните конфликти на върха в efbet Лига и това е друга причина купата непроменяемо да пътува към Разград - без " алена " загуба в дербито.

Предстои да разберем дали Бруно ще загуби първи точки в ЦСКА и най-много дали двата отбора ще завършат наедно за осми следващ път в шампионата. Защото все още наподобяват " постоянно равни ", а разградчани нямат нищо срещу това.
 Чуждестранни сътрудници ще гледат Лудогорец - ЦСКА
Чуждестранни сътрудници ще гледат Лудогорец - ЦСКА

Огромен интерес към дербито
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР