ЦСКА се завърна от Чехия, където загуби с 0:2 от

...
ЦСКА се завърна от Чехия, където загуби с 0:2 от
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Виктория Пилзен е преодолим противник

ЦСКА се завърна от Чехия, където загуби с 0:2 от Виктория (Пилзен) в първи плейоф за влизане в групите на Лига на конференциите. " Червените " ще би трябвало да заличат пасива след шест дни на стадион " Васил Левски ", в случай че желаят да вземат участие в груповата фаза на шампионата.

Днес " армейците " се прибраха в България, а на аерогарата треньорът Стойчо Младенов застана пред медиите.

" Вчера не ни доближи един гол. Мисля, че не показахме на 100% своя капацитет. Това беше определящо. Дадохме излишно предимство на съперника. Трябваше да играем с по-голяма скорост и експанзия. Всички тези съставни елементи липсваха. В един миг изравнихме играта. Имахме шансове да отбележим гол, само че не успяхме. Когато всички мислихме, че мачът отива към 1:0, съумяха да вкарат изненадващо второ попадение. Шансовете остават! Преодолим съперник е Виктория и би трябвало да създадем всичко, с цел да се оправим идващия четвъртък ", сподели Младенов.

" Колкото и да се връщаме, и да съжаляваме, че са ни вкарали гол от засада, или че не са дали дузпа против Жеферсон, това е минало. Тези обстановки към този момент са без значение. Вдигаме главите и гледаме напред. Имаме нужното качество и добър тим. Можем да се оправим. Това, което ни липсваше в Чехия ще участва на реванша - нашата аудитория - 12-ият ни състезател, с който всичко е допустимо. Ще ви върна обратно във времето, когато губехме 0:3 от Блекбърн, почитателите бяха хората, които върнаха тима и съумяхме да стопим една разлика, която е по-голяма от тази сега ", добави треньорът на ЦСКА.

" Ще има ротации против Пирин, само че не очаквайте да бъдат доста, заради ограничаването като капацитет и травми, които имаме ", приключи Стойчо Младенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР