ЦСКА се доказа като голям евробоец! Червените спечелиха с 2:0

...
ЦСКА се доказа като голям евробоец! Червените спечелиха с 2:0
Коментари Харесай

ЦСКА ще играе в плейофите на Лигата на конференциите след победа в Дъблин

ЦСКА се потвърди като огромен евробоец! " Червените " завоюваха с 2:0 гостуването си на Сейнт Патрикс в Дъблин и не престават към плейофите на Лигата на конференциите. За пръв път български тим обръща противник в Европа след зягуба е дома. Преди седмица отборът на Саша Или загуби с 0:1 на " Българска войска ".

В идващия кръг " алените " ще се изправят против Базел, който отстрани Брьондби след осъществяване на дузпи в реванша.

Домакините бяха надъхани, окрилени от изненадващата победа в София, само че в 12-ата минута Маурисио Гарсес вкара с глава след корнер и везните се изравниха.

Последваха здрави конфликти по терена, борба за всеки сантиметър и няколко рискови положения, по-добрите от които се откриха пред ирландците. В 71-вата и 76-ата минути те имаха златни шансове, само че ЦСКА оцеля, а в 81-ата българите нанесохя удара си. Гарсес, който е героят на мача, бе арестуван в наказателното поле и румънският рефер Хорай Фреснич даде дузпа. Иван Турицов вкара умерено - 0:2.

До края господстваха нервите, а след последния сигнал се стигна и до конфликт на терена, като Брадли де Нойер от ЦСКА бе изпъден. Преди това имаше и удар по капитана на българския отбор Юрген Матай, а треньорът Саша Илич опита да разтървава играчите и бе гневен от държанието на Де Нойер, който ще бъде осъден най-малко за единия конфликт с Базел. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР