ЦСКА пусна в продажба официалната фланелка за новия сезон. Тя

...
ЦСКА пусна в продажба официалната фланелка за новия сезон. Тя
Коментари Харесай

ЦСКА пусна в продажба новата фланелка, рекордните титли са на левия ръкав


ЦСКА пусна в продажба формалната фланелка за новия сезон. Тя е неповторима - на ръкава е подложен специфичен бадж, сомволизиращ рекордните 31 трофеи на България.

" Армейци,

формалната фланелка за новия сезон към този момент е пусната в продажба в онлайн магазина, както и на място в администрацията на стадион " Българска войска " (над съблекалнята на мъжкия отбор), която е с работно време всеки работен ден от 10:00 до 17:00 часа.

За пета поредна година клубът ни се доверява на Адидас. Световният тръст създаде особено за ЦСКА трите екипа за идната акция. Цветовете на фланелките са червен, бял и черен, като на тях е извезана емблемата на ЦСКА, а на левия ръкав е подложен специфичен бадж, символизиращ рекордните 31 трофеи на страната, които тимът е спечелил в славната си история. Основните спонсори А1 и WINBET са ситуирани по нормалния метод - на гърдите и гърба на екипите, а на десния ръкав е марката на различен от спонсорите ни - кафето BARISTO.

Цената на новата фланелка е 80 лв.. Притежателите на абонаментни карти имат право на 10 % отстъпка ", написа в уеб страницата на ЦСКА.
 Трима съществени играчи на ЦСКА може да пропуснат визитата на
Трима съществени играчи на ЦСКА може да пропуснат визитата на " Тича "

Кадрови проблеми при " алените "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР