ЦСКА пусна в продажба билетите за първия двубой от третия

...
ЦСКА пусна в продажба билетите за първия двубой от третия
Коментари Харесай

ЦСКА пусна в продажба билетите за мача със Сейнт Патрикс

ЦСКА пусна в продажба билетите за първия дуел от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите против Сейнт Патрикс. Срещата ще се играе на 4 август (четвъртък) от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски ".

Цените на билетите за този мач са както следва:

- Сектор А - 20 лв.

- Сектор В - 12 лв.

- Сектор Г - 12 лв.

- ВИП ложа - 150 лв.

Деца до 7 години влизат на стадиона гратис.

От през днешния ден билети ще се продават и на касата до почитател магазина на "Армията ", която ще бъде с работно време от 11:00 до 18:00 часа.

Хора с неработоспособност над 49% получават 20% отстъпка от билета за дуела. За потреблението й се дава решение на ТЕЛК.

ВАЖНО: На касите на стадион "Българска войска ", както и в мрежата на УРБО паралелно с билетите за дуелите на ЦСКА не престават да се продават и абонаментни карти за новия футболен сезон 2022/2023 година.

Също от през днешния ден в продажба са пуснати и билетите за мача от четвъртия кръг на Първа лига сред ЦСКА - Берое (Стара Загора). Те могат да бъдат закупени, както от касите на "Армията " (до почитател магазина), по този начин и онлайн в мрежата на URBO. Двубоят на стадион "Българска войска " е в неделя (31 юли) от 21:00 часа.

Входните талони могат да бъдат закупени тук, а цените им са следните:

- Сектор "А " - 12 лева

- Сектор "В " - 8 лева

- Сектор "Г " - 6 лева

- Сектор "Б " - 6 лева

- ВИП ложа - 130 лева

Два часа преди началото на срещата ще бъде отворена и специфична каса за последователите на Берое - до бранш "Б " в Борисовата градина, където ще се продават билетите за бранша за посетители с цена 6 лв..
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР