ЦСКА пусна съобщение до феновете на тима, в което им

...
ЦСКА пусна съобщение до феновете на тима, в което им
Коментари Харесай

ЦСКА с новина за феновете

ЦСКА пусна известие до почитателите на отбора, в което им заяви, че билетите за домакинския дуел с Берое в събота към този момент са в продажба. Срещата е от последния кръг на постоянния сезон в Първа лига , като нейното начало е 17:45 часа, написа Блиц.

Цялото известие на " армейците ":

Армейци,

билетите за мача ЦСКА - Берое към този момент са в продажба. Двубоят от XXVI кръг на Първа лига е в събота (16 март) от 17:45 часа на " Армията ".

Цените на билетите са както следва:

- Сектор А - 20 лв.

- Сектор В - 15 лв.

- Сектор Г - 10 лв.

- ВИП ложа - 150 лв.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на " Арена Армеец ".

За облекчение на последователите в деня на мача (16 март) администрацията ще работи от 15:00 часа до старта на дуела. От нея можете да си закупите всички продукти, които се оферират и в формалния онлайн магазин.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР