ЦСКА проявява интерес към привличането на национала Светослав Вуцов. 20-годишният

...
ЦСКА проявява интерес към привличането на национала Светослав Вуцов. 20-годишният
Коментари Харесай

ЦСКА иска Светослав Вуцов на Армията

ЦСКА демонстрира интерес към привличането на национала Светослав Вуцов. 20-годишният пазач е благосъстоятелност на Славия и през есента бе закрепостен титуляр. Той бе на терена в 18 турнирни срещи, в които записа 5 сухи мрежи. Червените от дълго време наблюдават развиването на младока. Той се наложи в състава от „ Овча купел “ през сезон 2020/21, когато изигра 22 мача в шампионата. През предходната акция записа още 28 срещи в Първа лига. Макар че е много млад, Вуцов към този момент има сериозен опит.

Вратарят няма нищо срещу да заиграе на „ Армията “. Той не крие пристрастията си към ЦСКА - София, макар че е младеж на Левски. На един дуел сред алените и Славия пък камерите запечатаха миг, в който стражът припява ария на армейската агитка. Не малко от последователите на 31-кратните първенци желаят да видят Вуцов в Борисовата градина. По предписание той прави най-силните си мачове против Левски. През есенния полусезон белите записаха две победи с по 2:1 над сините. На „ Георги Аспарухов “ Светослав се трансформира в воин, откакто избави дузпа на Ивелин Попов при резултат 1:0 за домакините.

В момента титуляр на вратарския пост в ЦСКА - София е бразилецът Густаво Бусато. 32-годишният бразилец пази в 16 от 18-те турнирни дуела на отбора, като в 10 от тях не позволи попадение. Договорът на Густаво изтича през лятото, само че към момента не са направени стъпки за неговото удължение. Това значи, че той ще може да договаря с други клубове от 1 януари и да си тръгне като свободен сътрудник през лятото. Контрактът на Димитър Евтимов също изтича.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР