ЦСКА проявява интерес към двама от младите футболисти на Септември

...
ЦСКА проявява интерес към двама от младите футболисти на Септември
Коментари Харесай

ЦСКА с интерес към двама от Септември

 ЦСКА се изравни с Левски и диша във врата на водача от Разград
ЦСКА демонстрира интерес към двама от младите футболисти на Септември (София). Според информациите на " Тема Спорт ", “червените ” даже към този момент са се договорили за единия от тях. Правим уточнението, че не става дума за Александър Георгиев, който е преотстъпен от ЦСКА-София в Септември. Наемът му е до края на годината, само че съвсем несъмнено ще остане в състава на Христо Арангелов и напролет.

Президентът на Септември Румен Чандъров удостовери, за интереса на “червените ” към неговите играчи. “Да, знам, че ЦСКА се интересува от двама от младите ни фуболисти. На този стадий не сме влезнали в договаряния. Не мога да кажа за кого тъкмо става въпрос. В офанзива имаме много положителни и млади момчета ”, съобщи Чандъров.

В последните години ЦСКА няма процедура да притегля български футболисти от локалното състезание, като обърна взор съвсем напълно към чужденците. Въпреки това те държат под око и локалния пазар и наблюдават и други млади играчи с изключение на тези в Септември.

ЦСКА ще се укрепи с най-малко двама нови през зимата. Единият от тях може да е звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. “Червените ” пробваха да го привлекат през лятото и удариха на камък, само че оповестиха публично, че ще създадат втори опит през зимата.

В същото време командировката на основния управител Стойчо Стоилов в Южна Америка продължава. Той е отвън България към този момент 10 дни, като на 15 октомври посрещна 47-ия си рожден ден в чужбина.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР