ЦСКА продължава с работата си по зимната селекция по-малко от

...
ЦСКА продължава с работата си по зимната селекция по-малко от
Коментари Харесай

ЦСКА продължава работа си по зимната селекция

ЦСКА продължава с работата си по зимната селекция по-малко от две седмици преди затварянето на трансферния прозорец. Знае се, че " алените " ще привлекат най-малко още един нов футболист, като се преглеждат варианти за позициите централен нападател и ляв бек.

Смята се, че от ЦСКА към този момент са договорили новия си нападател, като следва той да дойде у нас за финални договаряния и да бъде показан публично, написа " Мач Телеграф ". Въпросният състезател ще бъде заместител на продадения в Кайзериспор Дюкенс Назон и напусналия в посока Еквадор Майкър Естрада.

" Каранга се върна в ЦСКА, с цел да извърши обещанието си "

" Да направи ЦСКА първенец "

" Червените " се интересуват и от крайния бранител на Хебър (Пазарджик) Робърт Мазан. 30-годишният словак направи мощна есен под управлението на Любослав Пенев.

В момента отляво на отбраната на ЦСКА играе Тибо Вион, а се чака Брадли де Нойер да се възвърне от тежката си травма. Нидерландецът обаче ще бъде подготвен за игра най-рано в края на месец март. Лятното попълнение Сейни Санянг пък съвсем несъмнено ще бъде пратен в Литекс чартърен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР