ЦСКА привлече трима офанзивни футболисти досега през лятото, но ще

...
ЦСКА привлече трима офанзивни футболисти досега през лятото, но ще
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: ЦСКА взима нов нападател

ЦСКА притегли трима офанзивни футболисти до момента през лятото, само че ще се укрепи с още един нападател до края на трансферния прозорец. За това е настоял и новият треньор Нестор Ел Маестро. В момента той разполага единствено с един характерен таран в лицето на Дюкенс Назон.
 
Това е по този начин, откакто се оказа, че пристигналият с огромни очаквания Майкъл Естрада е с хронична травма в коляното. Не е ясно по какъв начин нападателят е минал огромна част от наложителните медицински проучвания, само че в ЦСКА откриват неприятната обстановка чак откакто Естрада към този момент има подписан контракт. Освен това еквадорецът е със съществено наднормено тегло, като не реализира никакъв напредък в тази посока и надали ще е подготвен да помогне на съотборниците си в околните месеци. На " Армията " към момента не са избрали способ за неговото лекуване. Към момента той тренира с главната група, само че на по-леки обороти.

Контузен е и различен нападател Браян Морено, който се чака да се завърне в игра през октомври. С непрекъснати проблеми е и Бисмарк Чарлс, който сега се готви самостоятелно. Така на процедура " алените " разполагат само с Дюкенс Назон. Той пък демонстрира, че не може да е най-благоприятен в изявите си за повече от едно полувреме. Освен това професионализмът му не е на нужното равнище и Нестор Ел Маестро се надява да получи подкрепление в офанзива в околните седмици. Другите две летни попълнения Матиас Фаетон и Данило Асприля, се усещат по-добре по крилата и ще бъдат употребявани там от наставника.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР