ЦСКА привлече ганайския национал Едвин Джеси, съобщи клубният сайт на

...
ЦСКА привлече ганайския национал Едвин Джеси, съобщи клубният сайт на
Коментари Харесай

ЦСКА с трансферен удар, взе ганайски национал

ЦСКА притегли ганайския национал Едвин Джеси, заяви клубният уебсайт на " алените ". Ръководството се споразумя за правата му с досегашния му клуб " Олесунд " от Норвегия и през днешния ден футболистът парафира персоналния си контракт.

Джеси е холандец по рождение и точно в страната на лалетата израства и се построява като футболист. Заради ганайските си корени през есента на предходната година той получава покана да играе за африканската страна, за която записва два мача и 1 гол против Египет в последните квалификации за международно състезание.

Джеси е роден на 1 юли 1991 година в Амстердам, висок е 1.83 м и се изявява като крило по двата фланга, само че може да работи и зад нападателя. Той е артикул на школата на АЗ Алкмаар, където е бил съотборник с халфа Роланд Алберг. След това кариерата на бързоногия футболист минава през елитните " Де Граафшап ", " Твенте ", " Хераклес " и " Рода ". В последните два сезона Джеси играе с триумф в шампионата на скандинавската страна, където има 53 мача и 12 гола за " Олесунд ".

" Нямам самообладание да стартира подготовка с тима. Радвам се, че ставам част от най-великия български клуб, от който за огромния футбол са тръгнали световнопризнати играчи като Стоичков и Бербатов. В ЦСКА ме докара упоритостта за титли и огромни мачове в Европа. Роланд Алберг в допълнение ме надъха, разказвайки ми за фантастичната аудитория и положителната атмосфера в клуба ", бяха първите думи на Джеси пред CSKA.BG .

С привличането на Джеси новите попълнения в ЦСКА за пролетта станаха пет. Преди него с отбора подписаха Роланд Алберг, Жеферсон Телес, Жан Карлос Бланко и Андре Монтейро - Укра.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР