ЦСКА привлече двама футболити на английския Уитфорд - Джером Синклер

...
ЦСКА привлече двама футболити на английския Уитфорд - Джером Синклер
Коментари Харесай

ЦСКА се подсилва с офанзивно дуо от Уотфорд

ЦСКА притегли двама футболити на британския Уитфорд - Джером Синклер и Адалберто Пенярена. Ето формалното известие на уеб страницата на " алените ":

" Армейци,

Офанзивно дуо от Уотфорд укрепи ЦСКА. Преотстъпени за един сезон от британския клуб са Джером Синклер и Адалберто Пенярена. Преминаването им беше финализирано в последните часове на трансферния прозорец, като футболистите ще дойдат във вторник в столицата.

Джером Синклер е на 24 години и е артикул на школата на Ливърпул, като има записани и публични мачове с екипа на " мърсисайдци ". През януари 2016 година футболистът е трансфериран в Уотфорд, след което е преотстъпван поредно на Бирмингам, Съндърланд, Оксфорд и холандския Венло. Синклер е някогашен младежки национал на Англия.

Адалберто Пенярена Маестре е 23-годишен, сегашен национал на Венецуела, само че има испански паспорт. Той дебаркира в Удинезе през 2015 година и незабавно е даден чартърен на Гранада, където прави отлични мачове в Примера дивизион и отбелязва 5 гола. След това е продаден на Уотфорд, а от 2016-та година насам е обличал екипите на Гранада, Удинезе, Малага и белгийския Ойпен. Пенярена е международен вицешампион за младежи с Венецуела на Мондиала през 2017-та година, а за ‚А " тима на родината си е записал 15 срещи. "
 ЦСКА: Червен картон за съдийството!
ЦСКА: Червен картон за съдийството!

" Не чакаме феърплей, само че и няма да си мълчим при тези очевидни несправедливости "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР