ЦСКА приема Царско село днес от 17:30 часа в двубой

...
ЦСКА приема Царско село днес от 17:30 часа в двубой
Коментари Харесай

ЦСКА ще търси задължителен успех срещу последния в класирането

ЦСКА приема Царско село през днешния ден от 17:30 часа в дуел от 23-тия кръг на efbet Лига.

" Армейците " ще опитат да завоюват безапелационно второ следващо турнирно домакинство, откакто преди две седмици разрушиха Ботев (Враца) с 4:0 и за първи път през сезона съумяха да решат крайния излаз на срещата още през първото полувреме.

Днес противникът още веднъж е комфортен за резултатно показване - последният във краткотрайното класиране Царско село загуби всяка от трите си пролетни срещи, построен е съвсем напълно от нови футболисти, а дебют на " Армията " ще направи и новият треньор на отбора Стефано Макопи след освобождението след единствено 3 срещи на Андреа Сасарини.
 Боби Галчев: ЦСКА има късмет за купа, само че би трябвало да се играе феърплей, а не като в последния кръг
Боби Галчев: ЦСКА има късмет за купа, само че би трябвало да се играе феърплей, а не като в последния кръг

" Гриша Ганчев разгласи, че това е огромната му фантазия. Щом той го сподели, значи ще се случи "

Стойчо Младенов ще заложи на нападателен метод и система 4-4-2, като на върха на офанзивата ще си партнират Жорди Кайседо и Бисмарк Чарлс. До последно под въпрос за срещата ще бъде Турицов, който изпитва болежка в адуктора.

От неговото положение зависи и карето на ЦСКА в отбрана. Ако той играе, ще бъде подложен отдясно, а отляво ще работи Вион.

В негово неявяване пък французинът ще играе като десен бек, а вляво от Лам и Кох късмет за изява ще получи младият Християн Петров. За стабилността в центъра ще дават отговор Мухар и Жеферсон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР