ЦСКА приема Лудогорец в голямото дерби на 18-ия кръг в

...
ЦСКА приема Лудогорец в голямото дерби на 18-ия кръг в
Коментари Харесай

ЦСКА приема Лудогорец в дербито от 18-ия кръг на шампионата

ЦСКА приема Лудогорец в огромното дерби на 18-ия кръг в шампионата през днешния ден, от 18:00 часа.

Срещата още веднъж наподобява извънредно значима и за двата отбора и изключително за домакините на " Българска войска ".

" Червените " потеглиха във възходяща линия под управлението на Милош Крушчич и записаха четири следващи победи в последните си четири мача.

Лудогорец се е запътил към следващата си купа на България. " Орлите " към момента нямат загуба от началото на сезона. Те са в страхотна серия от 10 следващи победи.

Ако завоюват днешната среща, разградчани ще се откъснат още по-сериозно на върха на класирането. В момента те водят с 6 точки пред втория Левски.

Макар към момента да няма победа над Лудогорец на " Българска войска ", ЦСКА се трансформира в много неуместен противник за " зелените " в последно време. Всъщност разградчани не съумяха да отбележат гол във вратата на " армейците " в последните 4 мача сред двата отбора във всички шампионати през календарната 2019 година.

Не е за подценяване и фактът, че ЦСКА имаше цяла седмица да се готви за този мач, до момента в който " орлите " имаха тежко посещение на ЦСКА (Москва) в Лига Европа в четвъртък.

В състава на " алените " само Рафаел Енрике остава в лазарета. Милош Крушчич ще може да употребява най-хубавото, с което разполага.

В Лудогорец двамата отсъстващи за този дуел ще са контузените Горалски и Жоржиньо. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР