ЦСКА постигна изключително ценна победа с минималното 1:0 в сблъсъка

...
ЦСКА постигна изключително ценна победа с минималното 1:0 в сблъсъка
Коментари Харесай

ЦСКА победи „Левски” с 1:0

ЦСКА реализира извънредно скъпа победа с минималното 1:0 в конфликта против „ Левски ” от 26-ия кръг на Първа лига. Победното попадение за „ алените “ осъществя познатият воин Фернандо Каранга, който се разписа в 84-та минута.
По този метод ЦСКА резервира сериозната конспирация в битката за купата и преследването с „ Лудогорец ", съобщи Gong.bg.Проливният дъжд усложни доста изискванията на терена на стадион „ Васил Левски “ по време на конфликта. Още в самото начало се образуваха огромни локви, които пречеха на футболистите да вършат пробиви, да се провеждат по-бързи контраатаки и да се стигне до по-технични отигравания. Двата тима бяха принудени да играят с по-дълги топки. Изненадващо, само че нито един от двата състава не прибегна до далечни удари, макар извънредно тежките уловия, които затрудняваха и двамата вратари.

Единственият прецизен удар през първото полувреме бе насочен в очертанията на вратата на ЦСКА в 44-та минута. Станислав Костов стреля от дребен ъгъл, Витаутас Черниаускас съумя да се намеси и да избие в корнер.

През второто полувреме обстановката на терена не се промени, а изискванията продължиха да бъдат извънредно тежки. През втората част имаше няколко момента на по-високо напрежение сред играчите на двата тима, в които съдията Никола Попов сподели серия от жълти картони.

Победното попадение в срещата падна в 84-та минута. Тиаго Родригес центрира остро от фаул в наказателното поле на „ Левски ", където футболистите в синьо не съумяха да изчистят топката, а Фернандо Каранга с доста технично допиране вкара топката в долния ляв ъгъл на вратата на Божидар Митрев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР