ЦСКА посреща Ботев Пловдив в двубой от 4-ия кръг от

...
ЦСКА посреща Ботев Пловдив в двубой от 4-ия кръг от
Коментари Харесай

Ботев Пловдив ще атакува третото място срещу разколебания тим на ЦСКА

ЦСКА посреща Ботев Пловдив в дуел от 4-ия кръг от плейофите в efbet Лига. Двубоят на стадион „ Българска Армия “ ще започва в 18:00 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT, както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA. На уеб страницата Gong.bg ще може да наблюдавате всичко най-интересно от дуела в София.

"Червените " към този момент си осигуриха второто място в крайното класиране и присъединяване в Лигата на конференциите през идващия сезон, само че ще са решени да се върнат на победния път след разочарованието за Купата. От своя страна "канарчетата " са в борба с Левски за третото място, като все още двата отбора имат по 49 точки, само че "сините " са с преимущество в директните дуели. Тъй като отборът на Станимир Стоилов към този момент си обезпечи присъединяване в евротурнирите, то Ботев би трябвало да приключи преди петия Черно море (46 точки), с цел да стигне до бараж за Европа против седмия в крайното класиране.

"Канарчетата " имат и още една цел и тя е да запишат първа победа на "Армията " от 37 години насам. Разочарованието от изгубения край в ЦСКА е съществено, само че футболистите са наясно, че към този момент не се борят за нищо и просто по обвързване доиграват сезона. Обстановката на "Армията " не е по никакъв начин добра, а абсурдът, който се разигра в последните дни към крилото Георги Йомов с нищо не способства обстановката да се усъвършенства, а даже я направи още по-тягостна.

Треньорът на домакините Алън Пардю не може да разчита на трайно контузените Бесмърк Чарлс, който през вчерашния ден претърпя интервенция, и Юрген Матей. Наказан пък е Томас Лам. При гостите единствения проблем за наставника на гостите Азрудин Валентич е наказването на Димитър Тонев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР