ЦСКА подсили ариергарда си с Енес Махмутович. През последната година

...
ЦСКА подсили ариергарда си с Енес Махмутович. През последната година
Коментари Харесай

ЦСКА се подсили с футболист от Украйна

ЦСКА укрепи ариергарда си с Енес Махмутович. През последната година и половина високият 190 сантиметра футболист защитаваше цветовете на украинския Лвов, където записа общо 33 мача с 1 гол и постоянно носеше капитанската лента на отбора. Заради настъпилата война локалният шампионат беше преустановен, а легионерите в клубовете получиха право от ФИФА да продължат кариерите си на друго място.

Махмутович ще навърши в края на май 25 години. Той е с корени от Косово и Черна гора, само че от напълно дребен живее в Люксембург, чийто жител е. В тази европейска страна става първенец с Фола Еш, а след това минава в британския Мидълзбро, където главно се изявява в дублиращия отбор. На Острова играе също и за Йовил Таун, преди да премине в нидерландския Маастрихт, а по-късно и в Лвов.

Новото попълнение на алените се изявява като централен бранител. За националния отбор на родината си има записани 21 срещи. На процедура Махмутович се причисли към армейците непосредствено от лагер сбора на Люксембург, където имаше повиквателна за контролите със Северна Ирландия и Босна и Херцеговина.

Привличането му цели да ускори конкуренцията и даде спомагателни варианти в армейската защита, където в идващите месеци поради травма ще отсъства капитанът Юрген Матей. Днес следобяд новото попълнение ще направи първа подготовка с новите си съотборници на Панчарево.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР