ЦСКА победи Септември София с 1:0 в мач от 6-ия

...
ЦСКА победи Септември София с 1:0 в мач от 6-ия
Коментари Харесай

ЦСКА излъга Септември с гол на резерва

ЦСКА победи Септември София с 1:0 в мач от 6-ия кръг на efbet Лига. Резервата Браян Морено донесе трите точки на " алените " с гол в 59-ата минута малко след влизането си в игра.

Двубоят на стадион " Българска войска " стартира равностойно, като предстоящо домакините владееха повече топката. В 9-ата минута обаче страховит пас на Димитър Костадинов изведе Симеон Александров зад " алената " защита и той невъзмутимо вкара топката зад търба на вратаря Евтимов. Тъчреферът подвигна флага за засада, а решението му бе доказано и от ВАР.

В 23-ата минута Махмутович насочи първия удар към вратата на гостите. Той засече с глава центриране от корнер, само че изпрати топката в навън. Четири минути по-късно пред Дюкенс Назон се откри отлична опция, откакто бе изведен в наказателното поле, само че и неговият шут не откри задачата. Пет минути преди почивката и Георги Йомов се отличи с пропуск пред вратата на Шейтанов. Крилото получи страховит пас от Линдсет в наказателното поле, само че ударът му излезе в навън.
 На почивката треньорът на Септември Славко Матич извърши една смяна - на мястото на Кристиян Пешов в игра влезе Асен Георгиев. Първата опция за втората част се откри пред Дюкенс Назон, който излезе очи в очи с Шейтанов, само че не съумя да го преодолее, а и тъчреферът подвигна флага си за засада. В 53-ата минута шансът бе на страната на гостите, откакто офанзива на Шопов и Йомов приключи с центриране в наказателното поле, което внесе безпорядък в защитата на гостите. Все отново с общи старания отборът на Септември съумя да почисти топката надалеч от своята врата.

Малко по-късно Назон напусна за сметка на Морено, което незабавно даде резултат. В 59-ата минута Линдсет лиши топката в средата на терена и подаде към набралия отляво скорост Туфегджич, който изведе Морено на чиста позиция и той на сгреши - 1:0 за ЦСКА.

Снимка: БГНЕС  ЦСКА излъга Септември с гол на запаса (ВИДЕО)
В 71-ата минута Джонатан Линдсет показва съвършената си техника и се разноски сред бранителите на гостите в наказателното поле. Последва меко центриране към Жеферсон, който насочи удар с глава, само че не затрудни Шейтанов. До края играта се накъса от доста нарушавания и жълти картони, които реферът Драгомир Драганов вдигаше с лекост. Официално предизвестие получи и треньорът на ЦСКА - Саша Илич, който е трети за него от началото на сезона и ще бъде осъден да един мач. Сърбинът ще пропусне идващия мач на тима си, който е против ЦСКА 1948 на 29 август.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР