ЦСКА победи със 77:72 Левски в мач от 28-мия кръг

...
ЦСКА победи със 77:72 Левски в мач от 28-мия кръг
Коментари Харесай

Алекс Симеонов пред Sportal.bg: Първенството продължава и плейофите са най-важни.

ЦСКА победи със 77:72 Левски в мач от 28-мия кръг на НБЛ, а след срещата баскетболистът на " армейците " Алекс Симеонов разкри пред камерата на Sportal.bg с какво неговият тим е съумял да завоюва срещата и какви са упованията му за мача с Берое.

“Този път успяхме да ги победим със отбрана. Нападението ни не беше доста положително, само че считам, че със отбрана направихме удобна разлика в края и успяхме да я задържим.

Аз имам искания към съдийството, само че това си е за мен. Те вършат неточности, ние вършим неточности, треньорите вършат неточности, тъй че уповавам се това да не е било в ущърб на единия или другия тим съзнателно. Грешки стават, не е моя работа да ги разясня. Смятам, че треньорите биха ги коментирали по-добре от мен.

На въпроса дали ЦСКА съумя да преодолее загубата от финала за Купата на България, той отговори по този начин:

“Това към момента ни е неприятно на всички, към момента го преодоляваме. Не е прелестно и няма по какъв начин да се не помни, заради простата причина, че ние направихме най-слабия си мач на финала за купата. Реално видяно не е съдбовно, тъй като имаме по-голяма цел пред нас. Купата щеше да е един щрих, който щеше да ни вдигне самочувствието, въпреки всичко първоначално започнахме много тежко, само че такива загуби също по този начин и каляват. Понякога една загуба може да помогне повече от една победа. Виждате, Левски завоюваха купата и са с три загуби. Плюс е това за тях, че вчеха купата, приветствам ги, надиграха ни, само че както споделиха Росен и Тити - всяко знамение за три дни. Първенството продължава и плейофите са най-важни. ”

Цялото изявление с Алекс Симеонов, вижте в нашето видео!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР