ЦСКА победи с минималното 1:0 Славия в мач от 17-ия

...
ЦСКА победи с минималното 1:0 Славия в мач от 17-ия
Коментари Харесай

В крайно лоши условия ЦСКА измъкна победата срещу Славия

ЦСКА победи с минималното 1:0 Славия в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Али Соу направи разликата с гол в 24-ата минута. В 11-ата минута на мача Кирилов нацели страничния дирек на Бусато, а в 18-ата минута Вълчев нацели напречната греда. " Червените " към този момент са на второто място с актив от 36 точки, а Славия е на 13-ото място с 12.

Славия сътвори за две минути забавни обстановки пред вратата на противника. Първо в 10-ата минута Радослав Кирилов получи отличен пас в наказателното поле, само че ударът му беше избит от Синклер в корнер, а след осъществяването не последва заплаха за Бусато. Минута по-късно още веднъж Кирилов насочи топката по посока вратата на Бусато, само че топката се отклони от страничната греда.

В 17-ата минута Али Соу стреля от границата на наказателното поле, топката мина на сантиметри от гредата. Минута по-късно удар с глава на Вълчев нацели напречната греда на Бусато.

Али Соу получи отличен пас от Мазику и матира Вуцов, с цел да изведе " алените " напред в резултата в 24-ата минута.

Малко по-късно Вион можеше да удвои, само че не сполучи. В 30-ата минута най-опасният състезател на Славия Радослав Кирилов стреля, Бусато мазета в корнер, а след неговото осъществяване не последва заплаха за вратата на ЦСКА.

През втората част ЦСКА търсеше интензивно втори гол, който да успокои футболистите. В 52-ата минута Соу стреля неопределено при рискова обстановка. В 61-ата минута Тиаго Родригес стреля рисково от към 12-ина метра по диагонал на Вуцов, само че Патев застана на пътя на топката и нямаше заплаха за вратаря на Славия. В 71-ата минута Кирилов центрира в наказателното поле на ЦСКА, Матей се намеси добре и предотврати заплахата пред Бусато.

В 74-ата минута на мача Пеняранда напредна чудесно към наказателното поле, опита да откри съотборник, само че Гандри се оправи чудесно при обстановката. Малко по-късно Бусато излезе прозорливо и изпревари Вълчев, с цел да не разреши на Славия да сътвори заплаха пред неговата врата.

Али Соу засече центриране от корнер, само че ударът му мина настрана от вратата в 77-ата минута на мача. В 85-ата минута Кръстев опита да заплаши Бусато, само че Занев се намеси чудесно и топката излезе в корнер.

В добавеното време на дуела и двата отбора имаха благоприятни условия за голове, само че в последна сметка резултатът остана неизменен.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР