ЦСКА победи с 2:1 ЦСКА 1948 след обрат в дербито

...
ЦСКА победи с 2:1 ЦСКА 1948 след обрат в дербито
Коментари Харесай

ЦСКА нокаутира ЦСКА 1948 с шедьовър на Де Нойер

ЦСКА победи с 2:1 ЦСКА 1948 след поврат в дербито от осмия кръг на Първа лига. Ангел Бастунов откри резултата, само че домакините извоюваха триумфа с попадение на Иван Турицов от дузпа и шедьовър на Брадли де Нойер.

Любо Пенев и Стойчо Младенов бяха жигосани като предетели от публиката на " Българска войска " - там, където двамата до скоро бяха боготворени. Първи го отнесе треньорът. Още при появяването му на пистата трибуните избухнаха и почитателите започнаха да го наскърбяват. След това пристигна ред и на Младенов. Пристигането на част от управлението на гостите в допълнение нажежи атмосферата. Запалянковците започнаха да хвърлят предмети по шефовете на ЦСКА 1948, които седнаха във VIP ложата в Сектор „ А “. Сред пострадалите бяха Радослав Здравков, изпълнителния шеф Добрин Гьонов и Валентин Илиев. Тримата бяха замеряни с монети, подправени банкноти, бутилки с вода и семки. Изпълнителният шеф на домакините Филип Филипов и легендата Джони Велинов се пробваха да успокоят последователите. Намесиха се стюардите и полицията, които не разрешиха на почитатели на ЦСКА да влязат във ВИП ложата. Ръководството на ЦСКА 1948 в последна сметка беше помолено да напусне, с цел да не се стига до още ексцесии.

На терена гостите можеха първи да ударят. Георги Русев трансферира Густаво Бусато и изпрати топката на пътя на Ангел Бастунов. Нападателят не съумя да я засече със шпагат и да я вкара в празната врата, като вместо това я изпрати в гредата.

След почивката гостите поведоха в резултата. Ангел Бастунов засече центриране на резервата Радослав Кирилов отдясно за 1:0. В 76-ата минута домакините получиха дузпа. Юрген Матей засече с глава центриране от корнер, само че ударът му попадна в ръката на Елитон. Иван Турицов изравни от дузпа. Това е второто му турнирно попадение, като първото още веднъж пристигна от дузпа против Берое.

В идната офанзива Дауда Бамба бе изведен самичък против вратаря в наказателното поле, само че нападателят стреля в напречната греда.

В 87-ата минута шедьовър на Брадли де Нойер постави точка на разногласието. Нидерландецът стреля от над 30 метра, топката се отби в напречната греда преди да се оплете в мрежата зад Даниел Наумов. С това попадение той откри головата си сметка за клуба.

В последната минута на постоянното време Еритон получи втори жълт картон и бе изпъден. В опит да възобнови играта бранителят избута едно от децата, които подаваше топките до тъчлинията.

ЦСКА 1948 остава на върха в класирането със 17 точки, макар че записа първото си проваляне за сезона. ЦСКА има точка по-малко и заема третата позиция в подреждането. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР