ЦСКА победи Пирин Благоевград с 2:1 в среща от 12-ия

...
ЦСКА победи Пирин Благоевград с 2:1 в среща от 12-ия
Коментари Харесай

ЦСКА София победи Пирин и се изкачи на втората позиция

ЦСКА победи Пирин Благоевград с 2:1 в среща от 12-ия кръг на Първа лига и се изкачи до втората позиция в класирането с актив от 25 точки.

Още в 5-ата минута Пирин сътвори отлична опция за гол. След осъществяване на корнер топката попадна в Александър Дюлгеров, който стреля от непосредствена непосредственост с глава, само че Димитър Евтимов избави. В 14-ата минута пък Красимир Петров трябваше да прави насилствена смяна, откакто с травма напусна Красимир Станоев, а на негово място влезе юношата на армейците - Мартин Смоленски.

В 17-ата минута Дюкенс Назон изведе Браян Морено самичък против Янко Георгиев, който го фаулира и основният арбитър Иво Андреев отсъди дузпа. Назон застана зад топка и с прекрасен удар откри резултата.

В 23-ата минута Брайън Морено означи втори гол за армейците. Колумбиецът слаломира в наказателното поле и с диагонален удар прати топката в мрежата.

180 секунди по-късно Станислав Костов откри Иван Тасев самичък против Димитър Евтимов и той с акуратен удар с десния крайник понижи изоставането.

След подновяването на играта Жираир Шагоян получи топката и насочи чудесно центриране по земя, само че Брайън Морено не съумя да засече. Арменският национал направи дебют за ЦСКА, който се понрави на почитателите по трибуните.

В 58-ата Иван Тасев проби отдясно, откакто мина поредно през Мено Кох и Християн Петров и върна обратно за Цонев, който шутира мощно, само че Димитър Евтимов парира.

До края на срещата двата тима заложиха повече на единоборствата и головите положения липсваха. Домакините направиха плахи опити за смяна на резултата посредством Станислав Шопов и Бисмарк Чарлс.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР