ЦСКА победи Осиек с 4:2 в мач от трети квалификационен

...
ЦСКА победи Осиек с 4:2 в мач от трети квалификационен
Коментари Харесай

ЦСКА-София удари Осиек в голов трилър


ЦСКА победи Осиек с 4:2 в мач от трети квалификационен кръг на Лигата на конференциите, игран на Националния стадион " Васил Левски ".

Попаденията за " армейците " станаха дело на Мазику, Кери, Кайседо и Йомов. Така ЦСКА стана сериозен любимец за класиране напред преди реванша, който е след седмица в Хърватия.

Срещата стартира с напън на " алените ". Първата опция за домакините пристигна в 9-ата минута, когато Греъм Кери стреля от дребен ъгъл отляво, стражът мазета. Последва корнер, след който Антов насочи топчен удар с глава, само че вратарят още веднъж се намеси

В идващите минути хърватите пробваха отговор, само че подемът им беше много за малко. В 25-ата минута, Кери видя добре Йомов в наказателното поле, халфът му върна, само че ирландецът не съумя да си настройки хубаво топката и стреля настрана.

Три минути по-късно, Турицов центрира отдясно, от дребен ъгъл към далечната греда, където Кайседо не съумя от чиста позиция да засече с глава и да разстреля мрежата на гостите.

Само две минути по-късно " алените " поведоха. Юга завоюва топката и откри Брадли Мазику, който напредна независимо и навлезе в наказателното поле, отправяйки удар с десния крайник за 1:0.

Девет минути по-късно, Йомов подаде малко по-силно наТурцов, само че той съвсем от линията центрира в наказателното поле към Кери, който от задна греда вкара с глава за 2:0. Вихрушката от голове продължи.

Само минута по-късно, Шкорич засече с глава от корнер и върна едно попадение за 2:1.

В 42-ата минута резултатът към този момент бе 3:1. Кайседо бе открит чудесно с центриране на Йомов отдясно и с глава нападателят се разписа за 3:1.

През втората част, темпото спадна. Осиек опита да измисли нещо в офанзива, само че по този начин и не успяваше да измисли нищо значително пред вратата на Густаво Бусато.

В 50-ата минута Филолич се измъкна и стреля с глава към вратата на " алените ", само че стражът на домакините внимаваше и улови без необикновен проблем.

В 62-ата минута се стигна до нов късмет за " алените ". Йомов напредна и навлезе в наказателното поле, отбраната на гостите затвори играча, който въпреки всичко съумя да подаде към Яник Вилдсхут, само че ударът му не се получи.

В 74-ата минута домакините вкараха още едно попадение. Жорди Кайседо бе в основата на гола откакто проби отляво и подаде към Георги Йомов, за който остана по-лесното - да отклони за 4:1.

В самия завършек на мача, Осиек върна попадение откакто Тунжагич стреля, Антов опита да избие, само че в последна сметка насочи топката към личната си врата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР