ЦСКА победи Черно море с 2:0 на стадион Тича в

...
ЦСКА победи Черно море с 2:0 на стадион Тича в
Коментари Харесай

ЦСКА превзе крепостта Тича във Варна

ЦСКА победи Черно море с 2:0 на стадион " Тича " в мач от 18-ия кръг на efbet Лига. Жеферсон откри резултата в 64-ата минута, а 10 по-късно Марселино Кареасо удвои актива на " алените ".

Черно море стартира добре срещата и сътвориха първата заплаха в мача. Матеус Клементе получи вдясно на наказателното поле на " алените ", отстрани Де Нойер и стреля по диагонала, само че ударът му мина настрана от гредата на Бусато.

`ЦСКА
Гостите от столицата пробваха да пресират по-високо по терена " моряците ", което им се получаваше, до момента в който варненци одобриха последователно играта в своята половина в хода на първия четвърт час.

В 17-ата Тибо Вион достави центриране от свободен удар, а опитът на Жеферсон с глава отиде навън. Изключителна опция се откри пред нападателя на ЦСКА - Дюкенс Назон в 24-ата. Хаитянинът получи топката пред наказателното поле на Черно море след рикошет и се озова " очи в очи " с Георгиев. Стрелецът шутира, само че Георги Георгиев с тяло блокира удара му. В 30-ата Маурисио Гарсес насочи изстрел от дребен ъгъл, само че Георгиев боксира настрана.
`ЦСКА
Осем преди края пък Гарсес стреля за трети път тъкмо посока варненската врата, само че и тук Георгиев се оправи с компликациите.

Втората част безусловно стартира с изключителна опция за ЦСКА. Дюкенс Назон пое отляво и влезе към средата, след което подаде надясно към Иван Турицов. Капитанът на ЦСКА видя ужасно Маурисио Гарсес, който изпревари Панов, само че от един метър нападателят не съумя да засече в опразнената варненска врата. В ответната офанзива Черно море отговори уместно на експанзията на ЦСКА. Велислав Василев се понесе по левия фланг и даде към Васил Панайотов, който трябваше да бъде спрян от Енес Махмутович, а ударът на капитана на " моряците " отиде над напречната греда.

`ЦСКА
В 64-ата Дюкенс Назон комбинира с Иван Турциов в наказателното поле на Черно море. Той видя Жеферсон, който овладя пред наказателното поле и нанесе мощен удар по топката, която се оказа неспасяема за Георгиев - 1:0 за ЦСКА.

В 74-ата Резервата Марселино Кареасо шутира доста мощно от отдалеченост в обсега на стража Георги Георгиев. Той не се намеси безапелационно и кълбото мина сред краката му, след което мина и голлинията на варненската врата - 2:0 за гостите.
`ЦСКА

В 90-ата минута Де Нойер получи втори жълт картон, надлежно червен
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР