ЦСКА отстъпи с 0:4 пред носителя на Купата на Румъния

...
ЦСКА отстъпи с 0:4 пред носителя на Купата на Румъния
Коментари Харесай

ЦСКА отстъпи пред румънци в последната си контрола на австрийска земя

ЦСКА отстъпи с 0:4 пред носителя на Купата на Румъния Сепси в последна контролна среща по време на предсезонния лагер на отбора в Австрия. 

Още в 4-ата минута северните ни съседи се възползваха от неточност на вратаря Димитър Евтимов и откриха резултата посредством Козмин Матей. В 8-ата минута Бранислав Нинай удвой откакто засече с глава центриране от корнер. В края на първата част отното Матей направи резултата типичен и двата тима се отдръпнаха на отмора.

През второто полувреме Марк-Емилио Папазов стреля от границата на наказателното поле, само че опитът му не бе увенчан с триумф.

След като измина час игра алените проведоха положително нахлуване отдясно, при което кълбото доближи до Станислав Шопов. Младежкият национал се оправи с един състезател на Сепси и стреля, само че и стражът на румънците се регистрира с добра интервенция.

В 71-вата минута Стефанеску се откъсна очи в очи с Евтимов. Той не прояви нарцисизъм и подаде към Голофка, който залъга Махмутович и осъществя за 4:0, оформяйки крайния резултат.

Утре ЦСКА трябваше да изиграе още една контрола с унгарския Ференцварош, само че срещата бе анулирана. Тимът ни се прибира в България в сряда.

Титулярен състав: 25. Димитър Евтимов,19. Иван Турицов, 22. Енес Махмутович, 6. Християн Петров, 13. Галин Минков, 21. Амос Юга, 5. Федерико Варела, 7. Йоан Баи, 14. Калоян Кръстев, 30. Яник Вилдсхут, 28. Браян Морено
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР