ЦСКА обяви цените на билетите за първия си евромач през

...
ЦСКА обяви цените на билетите за първия си евромач през
Коментари Харесай

ЦСКА обяви цените на билетите за първия си евромач!

ЦСКА разгласи цените на билетите за първия си евромач през този сезон, който е против ФК Рига на 12 юли. "Червените " пуснаха известие на формалната си страница, в което дефинираха следните цени: Сектор А - 20 лв., Сектор В - 12 лв., ВИП ложа - 150 лв.. Секторите Г и Б ще бъдат затворени, защото там няма седящи места, а това е едно от изискванията на УЕФА. Талоните ще бъдат пуснати в продажба на 2 юли.

Цялото известие на ЦСКА:

Армейци,

на 2 юли (понеделник) ще бъдат пуснати в продажба билетите за първия мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа сред ЦСКА и Рига.

Срещата ще се играе на стадион "Българска войска " на 12 юли (четвъртък), само че началният час към момента не е разгласен.

Феновете ще бъдат настанявани в секторите "А " и "В ", а секторите "Г " и "Б " ще бъдат затворени, тъй като не разполагат със седящи места.

Цените на билетите са както следва:

- Сектор А - 20 лв.

- Сектор В - 12 лв.

- ВИП ложа - 150 лв.

Деца до 7 години ще влизат на стадиона гратис.

Билети ще могат да бъдат закупени от почитател магазина на "Армията " и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на "Арена Армеец ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР