ЦСКА обяви Ден на отворените врати на стадион Българска армия

...
ЦСКА обяви Ден на отворените врати на стадион Българска армия
Коментари Харесай

Като за последно! ЦСКА обяви ден на отворените врати преди Лудогорец

ЦСКА разгласи Ден на отворените порти на стадион " Българска войска " преди реконструкцията на оборудването. Феновете на отбора ще имат опция да стъпят на терена, да надникнат в съблекалнята на отбора и останалите пространства на стадиона на 9 декември, ден преди последния мач на " алените " на " Армията ", преди да започват ремонтните действия.

" Като за последно! На 09.12.23 година, ден преди последния мач на ЦСКА на „ Българска войска “, стадионът ще отвори порти за всички почитатели на тима!
 Ще имате опция за финален път да видите оборудването от вътрешната страна. Ще бъде обезпечен достъп до:
 терена, на който са се играли паметни мачове;
 съблекалнята, в която години наред са се помещавали велики „ армейски “ имена;
 между 10 -12 ч. за първи път последователите ще могат да надникнат и в именитата стаичка на бай Добри, към момента съхраняваща паметни мемоари от историята на „ аления клуб “;
 залата за конференции, в която с страсти са говорили десетки треньори и футболисти. Ще имате опция да седнете на техните места и да се снимате за спомен
 Контролната стая, от която са изписвани паметни резултати на именитото табло. Отново там ще видите и чертежите на остарялото оборудване - ръчно разчертани на стотици страници остаряла хартия.
 Очакват ви и други изненади и приятни моменти! ", обявиха от ЦСКА.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР