ЦСКА не успя да спечели за пръв път от началото

...
ЦСКА не успя да спечели за пръв път от началото
Коментари Харесай

ЦСКА завърши наравно с шампиона на Украйна в контролна среща

ЦСКА не съумя да завоюва за пръв път от началото на лятната си подготовка, откакто приключи 0:0 с първенеца на Украйна " Шахтьор " (Донецк). Червените, които дотук имаха три победи, срещнаха доста сериозен противник, който игра осминафинал в последното издание на Шампионската лига.

За " Шахтьор " игра някогашният нападател на ЦСКА Жуниор Мораеш, който беше и една от сериозните закани за българската врата. Бразилецът, който е ново попълнение в отбора от Донецк, се показа на равнище.

Първата заплаха в мача беше на сметката на ЦСКА, като още в четвъртата минута алените стигнаха до вратата на украинците. Футболист на " Шахтьор " игра с ръка в наказателното поле, само че макар митингите на алените, дузпа не беше отсъдена.

Пет минути по-късно украинският първенец имаше отличен късмет да поведе, само че Георги Китанов се намеси добре.

През първата част ЦСКА разчиташе на контраатаки, само че опитният отбор на " Шахтьор " не позволи никаква изненада. В 33-ата Николай Бодуров се намеси добре в отбрана и предотврати сигурен гол за украинците.

В 54-ата минута доба офанзива за " Шахтьор " приключи с удар на Алан Патрик, само че Георги Китанов се оправи и мазета.

До края на мача се играе най-вече пред българската врата, само че и ЦСКА имаше шансове след контраофанзива. При една от тях в 85-ата минута Тонислав Йорданов пропусна отличен късмет да се разпише.

ЦСКА ще има още контрола на австрийска земя като на 2 юли ще срещне датския " Брьондби ". Тимът ще има публично показване на стадион " Българска войска " на 7 юли против " Царско село ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР