ЦСКА не се бави дълго, докато намери заместник на хванат

...
ЦСКА не се бави дълго, докато намери заместник на хванат
Коментари Харесай

ЦСКА представи заместника на хванатия с допинг Георги Йомов

ЦСКА не се бави дълго, до момента в който откри заместител на заловен с допинг, стана ясно от информация в уеб страницата на клуба.

ЦСКА - София публично показа колумбийското крило Марселино Кареасо. “Червените ” купуват атакуващия футболист от Онсе Калдас, където той има 19 гола в 138 мача. Очаква се Кареасо да замести Георги Йомов, който бе заловен с допинг. 

Ето какво пишат от клуба:

" ЦСКА притегли колумбийския атакуващ футболист Марселино Кареасо. Основната му позиция е дясно крило. Играчът е на 22 години и беше изплатен от тима Онсе Калдас, където той стартира футболната си кариера още от юношеска възраст. За елитния колумбийски отбор Кареасо е записал 138 мача и има 19 гола. Роден в китното градче Картахенa, за Марселино ЦСКА е първият задграничен клуб, в който ще играе. 

„ Благодарен съм на Господ за този огромен късмет, който получих. Знам, че съм в огромен клуб и ще дам всичко от себе си за публиката и за треньорите, с цел да продължим победния си ход. ”, показа той при идването си в София. 

Вчера Кареасо мина медицински прегледи, а от през днешния ден ще се включи и в подготвителния развой, дружно със своите съотборници. Параметрите по договорката за откупуване сред двата клуба остават конфиденциални. 

Пожелаваме на Марселино Кареасо здраве, благополучие, шанс и доста триумфи с алената фланелка! ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР