ЦСКА най-вероятно няма да играе в система 3-5-2 през пролетта,

...
ЦСКА най-вероятно няма да играе в система 3-5-2 през пролетта,
Коментари Харесай

ЦСКА с нова схема през пролетта

ЦСКА най-вероятно няма да играе в система 3-5-2 напролет, или най-малко ще я употребява доста по-рядко, написа „ Тема Спорт “.

Армейците направиха най-успешните си мачове през есента и се намират в серия от 5 поредни победи при гостувания с тази тактическа сграда, само че треньорът Саша Илич е безапелационен, че желае отборът му да има много по-офанзивен образ и да употребява по-често фланговете.

Сърбинът се надява, че по време на зимната подготовка ще успее в спокойна конюнктура да съобщи концепциите си на наличните футболисти, а се чака на „ Армията “ да дойдат и най-малко трима нови състезатели. Всеки от тях ще бъде избиран по този начин, че да пасва на философията на наставника.

По този метод алените ще разполагат със доста по-висок капацитет по отношение на сегашния и Илич ще получи опция по-смело да залага на офанзивни обединения. Той обмисля да направи това още за гостуването на третодивизионния Гигант Съединение по-късно повече от седмица.

Вчера сърбинът показва, че не е не запомнил футболните си умения, като блесна с красиви отигравания в мача с благородна цел сред ЦСКА и Левски. Той бе под надпис „ Обединени в грижа за мъжкото здраве ” и приключи 4:4. Именно Илич асистира за четвъртото попадение за армейците и прати срещата на дузпи. 

Въпреки че дуелът бе с другарски темперамент двата отбора, формирани от червени и сини фрагменти и лекари от три болнични заведения, демонстрираха хъс и спортна завист и спретнаха атрактивно реми. При наказателните удари от лагера на Левски бяха по-точни и вкараха четири от шестте си осъществявания. За ЦСКА се разписа единствено помощникът на Саша Илич – Милорад Пекович. Армейците бяха водени от именитите Димитър Пенев и Георги Велинов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР