ЦСКА (Москва) изоставаше почти през целия мач, но с много

...
ЦСКА (Москва) изоставаше почти през целия мач, но с много
Коментари Харесай

ЦСКА детронира Реал Мадрид след невероятен обрат

ЦСКА (Москва) изоставаше съвсем през целия мач, само че с доста мощна последна четвърт съумя да направи поврат против Реал Мадрид и да се класира за финала на Евролигата. Руският гранд се наложи с 95:90 и си върна за загубата от кралския клуб на същата фаза на шампионата през предходната година. Тогава, воден от Лука Дончич, Реал завоюва трофея, само че в този момент ще би трябвало да се насочи всичките си старания към испанското състезание.

Двубоят във Витория беше извънредно трагичен, а не липсваха и няколко противоречиви съдийски отсъждания, които вбесиха наставника на " белите " Пабло Ласо. Във финала в неделя ЦСКА ще се изправи против изненадата на сезона Анадолу Ефес, който отстрани Фенербахче.

Нандо Де Коло и Серхио Родригес вкараха по 23 точки за успеха на съветския отбор. Родригес наниза три тройки против някогашния си тим, а повече от половината точки на Де Коло пристигнаха от наказателни удари. Уил Клайбърн също беше на равнище с 18 точки, а Кори Хигинс способства с 11.

Над всички в състава на Реал беше Фабиен Кузер. Французинът осъществя 18 точки, като показва 100% успеваемост за 2 точки (6/6). Серхио Юл вкара фантастична тройка малко преди края, която резервира очакванията на испанците, само че пропусна всеки от останалите си 9 опита от далечна отдалеченост.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР