ЦСКА кръгла нула и срещу Локомотив Пд на Лаута

...
Локомотив (Пловдив) спечели с 2:0 домакинството си на ЦСКА от
Коментари Харесай

Локомотив (Пловдив) спечели с 2:0 домакинството си на ЦСКА от последния кръг на редовния сезон в efbet Лига. По този начин "черно-черните" сложиха край на серията от две поредни загуби, оставили тима извън Топ 6 и довели до оставката на Александър Тунчев. В днешния мач тимът беше воден от Христо Колев - Бащата.

"Червените" също бяха без треньора си. Стойчо Младенов е наказан и двубоят беше ръководен от Анатоли Нанков. Загубата дава шанс на Лудогорец да дръпне с 11 точки на върха в класирането при победа срещу Берое утре. Тимът бе в серия от 3 мача без отбелязан гол. Преди седмица се наложи с 1:0 над Берое, сега отново беше пълна нула.

Единственият точен удар през първата част донесе гол за домакините на стадион "Лаута". В 16-ата минута Раян Бидунга засече с глава центриране от пряк свободен удар на Парвиз Умарбаев, за да даде аванс на тима си.

"Смърфовете" започнаха втората част с нов гол. В 52-ата минута Бирсент Карагерен нахлу в противноковото поле, преодоля Мено Кох и стреля в близкия ъгъл на Густаво Бусато.

Първият изстрел за столичани бе дело на Федерико Варела след близо час игра. Илко Пиргов обаче безпроблемно спаси.

Локомотив Пловдив се изкачи до 7-ата позиция в класирането с актив от 34 точки. ЦСКА остава на второто място в подреждането с 52. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР