ЦСКА използва профила си във Фейсбук“, за да призове своите

...
ЦСКА използва профила си във Фейсбук“, за да призове своите
Коментари Харесай

ЦСКА с призив към феновете си преди мача със Сепси

ЦСКА употребява профила си във „ Facebook “, с цел да призове своите почитатели за мощна поддръжка в четвъртък по време на мача против Сепси от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Тимът на Саша Илич приема носителя на купата на Румъния от 20:00 часа на „ Армията “.

„ Червените “ демонстрираха извадка от програмата на мача си против британския Нотингам през 1980 година На оповестения фрагмент са думите на 13-годишния тогава Любомир Николов, които показват любовта и вярата, които почитателите на „ армейците “ постоянно са имали в тима си.

„ Все още не съм гледал Нотингам на стадион, а единствено по малкия екран, която демонстрира, че те могат да бият, само че от време на време и... да падат. ЦСКА би трябвало да играе мощно, доста мощно! И да победи! САМО ЦСКА! Ние-малките отново ще сме най-шумни. Ако ни оказват помощ и чичковците, стадионът ще гърми. Дано бъде по този начин! Как другояче ще желаеме от армейците победа!... “, написа в обръщението на Любомир Николов преди мача против настоящия притежател на КЕШ Нотингам, извоюван от ЦСКА с 1:0 на 17 септември 1980 година

„ Тази поддръжка е била ентусиазъм и мотивация за славните „ армейски “ победи в Европа. Тя е една от аргументите ЦСКА да се трансформира в Убиец на европейски първенци и да слави родината ни Стария континент. Тази седмица започва ново европейско предизвикателство. Имаме потребност от дребните, шумни армейци и „ чичковците “, които да оказват помощ. Имаме потребност стадионът да гърми! “, оповестиха от ЦСКА.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР