ЦСКА изненадващо е на път да изпревари Левски за подписа

...
ЦСКА изненадващо е на път да изпревари Левски за подписа
Коментари Харесай

ЦСКА отмъква Фабрини под носа на Левски

ЦСКА изненадващо е на път да изпревари Левски за подписа на италианеца Диего Фабрини. Медиите в Румъния бяха сигурни, че футболистът на Ботошани е несъмнено ново попълнение на Левски. Само че по последни информации от Digi Sport обстановката е много по-различна и ЦСКА е тимът с най-хубава оферта.

Според изданието, " сините " към този момент даже не са алтернатива за халфа. Неговият сътрудник Флорин Манеа е употребявал Левски, с цел да притегли вниманието, а в действителност ЦСКА е с най-големи шансове.

Динамо Букурещ също не се отхвърля от Диего Фабрини и точно румънския гранд ще опита да пребори ЦСКА за подписа му. Динамо предлага малко по-ниска заплата, само че първичното предпочитание на италианеца е било да премине точно там, защото по този начин няма да сменя страната, а и ще играе дружно със сънародника си Матиа Монтини - различен състезател, за който в Румъния писаха, че е мечтан от Левски.

След направената оферта Фабрини се е съгласил да премине в ЦСКА и от Динамо ще би трябвало да усилят финансовото си предложение, в случай че желае въпреки всичко да го убеди да отиде в Букурещ.

Тази акция бе отлична за Фабрини, като главната цел след прекосяването му в скромния румънски тим бе да подсети за себе си.

Бившият италиански национал може да се похвали с мачове в Серия А и британския Чемпиъншип. Кариера му стартира в Емполи, след което играе в Удинезе и Палермо преди да премине в Уотфорд, за който игра сред 2013 и 2016. В този интервал е отдаван чартърен и в други британски тимове като Милуол, Бирмингам и Мидълзбро.

Следва трансфер в Бирмингам за 1,8 милиона паунда. През предишния сезон пази цветовете на испанския втородивизионен Овиедо, след което минава като свободен сътрудник в Ботошани.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР