ЦСКА измъкна 1:1 от Локомотив Сф в мач от втория

...
ЦСКА измъкна 1:1 от Локомотив Сф в мач от втория
Коментари Харесай

ЦСКА оцеля в Надежда с гол в 90-ата минута

ЦСКА измъкна 1:1 от Локомотив Сф в мач от втория кръг на шампионата, игран на стадион " Локомотив " в столичния квартал " Надежда ".

Удар на Амос Юга още в 4-ата мина над напречната греда. В 21-ата домакините проведоха добра офанзива, при която Орачев центрира, Рапосо стреля от 5-6 метра, а топката се отклони от коляното, а по-късно и в ръката на Брадли Де Нойер. Главният съдия Волен Чинков в началото остави играта да продължи, само че след интервенция на ВАР отсъди пресилена дузпа. С осъществяването се нагърби Франка, който вкара в долния десен ъгъл и Локомотив поведе с 1:0.

В 28-ата минута Илия Димитров излезе самичък против Бусато, само че бразилският пазач отрази изстрела му, спасявайки сигурен гол.

През втората част наставникът на " алените " Саша Илич пусна в игра Браян Морено, Асен Дончев, Йоан Бауренски и Жеферсон Телес. В 61-ата минута Дончев центрира отдясно към Кръстев, само че нападателят не съумя да отиграе и топката излезе в навън. След още 10 минути Браян Морено насочи мощен диагонален изстрел, който обаче мина настрана от вратата. Четврът час преди края при една от редките си контраатаки Симеон Славчев се измъкна от защитата и се озова очи в очи против Бусато, само че и този път стражът на " алените " избави сигурен гол. Гостите притиснаха Локомотив в търсене на изравнително попадение и в 90-ата минута Браян Морено засече с глава центриране на Станислав Шопов от корнер и прати топката в десния горен ъгъл на Любенов, оформяйки крайния резултат 1:1.

В четвъртък (21 юли) ЦСКА гостува на ФК Македония Гьорче Петров в първи дуел от втория квалификационен кръг на шампионата Лига на конференциите. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР